Work Smart, Play Smarter!

Smart center е специално проектиран и изграден модерен бизнес комплекс от смесен тип, съчетаващ първокласни офисни пространства клас “А”, атрактивни търговски площи и зони за обществено обслужване. 

Архитектурното решение на Smart center е съобразено с модерната насока на развитие на гр. Бургас в последните години. Визията ѝ е Hi Tech, като същевременно съчетава елегантни фасадни конструкции с новаторско технологично изпълнение. 

Атриумът през четирите нива с покривно естествено осветление, богато озеленените вътрешни пространства, меките пастелни земни тонове създават усещане за спокойствие, уют и индивидуалност.

Smart center има претенциите да е съвремен и модерен, "умен", сборното място за софтуер, хардуер и високи технологии.

 

Смарт център се управлява от Планекс Инвест ООД, инвестиционно-консултантска компания, специализирана в изграждането и менажирането на градски, ваканционни комплекси и бизнес сгради. Фирмата е основана през 2004 г. и е част от Планекс - строителен холдинг с повече от 25 години история, с над 1 500 000 квадратни метра построени сгради и повече от 30 награди за качествено строителство.

Поддръжката на Смарт център се извършва от PLHome.

 

booklet-smart-centre-cover

Можете да разгледате брошурата на центъра (на английски език) тук.