Speedy

За времето от основаването си през 1998 г. досега, Спиди се наложи като водеща куриерска компания в България. Спиди притежава логистична мрежа от над 450 офиса и автомата, и над 1000 транспортни средства.

Спиди предлага пълна гама от пощенски и куриерски услуги в България и Европа, част е от европейската мрежа на DPD и доставя над 25 милиона пратки годишно.

www.speedy.bg

A1

A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти. Компанията предлага и високоскоростен интернет, цифрова телевизия и сателитна телевизия, включително няколко собствени спортни канала под бранда MAX Sport, както и cloud и IoT решения. Компанията е част от A1 Group – водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти.

www.a1.bg

Вooking.com

За първи път в Бургас Вooking.com, една от най-големите компании за електронна търговия с пътувания, откри офис. Организацията започва своята дейност като малка холандска стартъп компания и достига до забележителен прогрес със своите над 15 000 служители в 198 офиса в 70 държави по целия свят

www.booking.com

Crystal Group

Кристал Груп ЕООД е лицензиран български туроператор с богат опит в българската туристическа индустрия. Компанията е специализирана в хотелско настаняване в България, трансфери от и до основните български летища и туристическо представителство на международни туроператори.

www.crystalgroup.bg

BOR

Bulgarian Online Research предлага дигитализирани решения за събиране и обработка на данни. Нашите услуги трансформират масивите от данни в стратегически и конкуренти предимства за нашите клиенти. Новите технологии, доказаните методологии и индивидуалният подход към всеки клиент, ни превърнаха в желан партньор и работодател.

borsolutions.com

Green way transport

Основен принцип на който подчиняваме работата си е изграждане на трайни взаимоотношения както с клиентите ,така и с доставчиците ни,което постигаме с честно и отговорно отношение към всяка една от страните.

Всяка поръчка ние поемаме като персонален ангажимент и качественото и изпълнение е основен приоритет за нас.

www.greenwaytransport.eu

BebemaX

Фирма Болкан Систем Технолоджис ЕООД е един от водещите вносители на бебешки и детски стоки в страната. В портфолиото на фирмата са производители като Stokke, Норвегия; Hartan, Германия; Easywalker, Холандия и много други.

Високото качество на стоките и услугите, които предлагаме в магазин Bebemax са в синхрон с идеологията на фирмата за иновативни решения в отглеждането на деца, а именно: предлагане на най-подходящия продукт за всеки конкретен случай и желание, предлагане на висококачествени продукти, които са проверени и сертифицирани по европейските стандарти.

www.bebemax.eu

Business communications

Ние, Бизнес Комуникейшънс ООД, сме бързо развиваща се аутсорсинг компания, която поддържа една от големите световни финансови институции. Това с което се гордеем най-много обаче, е нашият невероятен колектив - главен "виновник" за постигнатите успехи.

IDS Bulgaria

IDS Bulgaria е водещ доставчик на услуги в туристическата индустрия, основан с мисията да предлага различни хоризонти. Ние се стараем да предлагаме туристически услуги с най-високо качество, съчетавайки нашата енергия и ентусиазъм, с дългогодишния си опит. Най-голямо удовлетворение ни носи обслужването на голям брой доволни клиенти, които са изпитали насладата и вдъхновението от пътуването.

www.idsbulgaria.bg

Salzarra

Добре дошли в света на SALZARRA, света, в който въображението ражда вдъхновение!

Светът на SALZARRA е пъстър, богат, завладяващ и уникален. Тук ще намерите детски дрешки, от които се нуждаят момичетата и момчетата на възраст от 0 до 7 години.

Всички детски и бебешки дрешки са изработени от висококачествени материали, подбирани от цял свят, а всяка дреха е уникална с добавените детайли, апликации и аксесоари.

www.salzarra.com

Schrack Technik

ШРАК ТЕХНИК ЕООД е търговско представителство на австрийската компания SCHRACK TECHNIK GmbH. Компанията предлага богата гама от продукти в сферата на ниското напрежение и структурно кабелните системи и осветление. „Близостта до клиента и широката гама продукти кара все повече специалисти да се обръщат към нас. Натрупаният опит през годините, партньорството с множество фирми и прозрачната политика на компанията, ни помагат да печелим доверието на все повече клиенти.“

www.schrack.bg

TUI Bulgaria

ТУИ България е водещ туроператор в страната с над 300 000 туристи от Европа годишно. Като част от туристическия концерн TUI Group, компанията определя стандартите и тенденциите в туристическия бизнес в България.

www.tui.bg

www.tui.bg/bg

Regiocom

С повече от 5000 служители и над 20 локации в Германия, Австрия и България, Региоком е един от най-големите доставчици в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT услугите.
За Региоком България работят повече от 700 служители в София, Варна, Велико Търново и Русе, а вече и в Бургас. Те предлагат професионално обслужване на клиенти в различни браншове, както и услуги в IT сферата.
Тук работят готини хора с добро настроение.

www.regiocomverbund.com

Smart sys

Смарт Сис ООД е основана през 2004 г. Компанията проектира, внедрява и поддържа системи  за индустриална автоматизация ,за отрасли като: добив на нефт и газ на суша и в открито море, енергетика и нефтопреработка. Ние доставяме услуги на водещи световни компании, лидери в своята област.

www.smartsys.bg

El Smart

„ЕЛ СМАРТ“ ООД е създадена през 2016 г. в град София, с основна дейност проектиране и изграждане на електрозахранвания, сградни електроинсталации, доставка и монтаж на електрически съоръжения и оборудване. Фирмата е член на Камарата на строителите в България от 2018 г. „ЕЛСМАРТ“ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007.

www.elsmart.bg

Euroimpex

Евро Импекс –Бургас ЕООД е част от група компании с общ мениджмънт, които са сред водещите в управлението на отпадъци и комуналните услуги. Дейностите, които извършваме обхващат целия процес по управление на отпадъците – събиране, сметоизвозване, транспортиране, сортиране и други. Имаме опит с извозването и обработването на отпадъци, включително отпадъци от опаковки от промишлени производства, търговски вериги, хотели, ресторанти и други.

www.euroimpex.bg