Speedy

За времето от основаването си през 1998 г. досега, Спиди се наложи като водеща куриерска компания в България. Спиди притежава логистична мрежа от над 450 офиса и автомата, и над 1000 транспортни средства.

Спиди предлага пълна гама от пощенски и куриерски услуги в България и Европа, част е от европейската мрежа на DPD и доставя над 25 милиона пратки годишно.

www.speedy.bg

A1

A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти. Компанията предлага и високоскоростен интернет, цифрова телевизия и сателитна телевизия, включително няколко собствени спортни канала под бранда MAX Sport, както и cloud и IoT решения. Компанията е част от A1 Group – водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти.

www.a1.bg

Вooking.com

За първи път в Бургас Вooking.com, една от най-големите компании за електронна търговия с пътувания, откри офис. Организацията започва своята дейност като малка холандска стартъп компания и достига до забележителен прогрес със своите над 15 000 служители в 198 офиса в 70 държави по целия свят

www.booking.com

Кристал Груп

Кристал Груп ЕООД е лицензиран български туроператор с богат опит в българската туристическа индустрия. Компанията е специализирана в хотелско настаняване в България, трансфери от и до основните български летища и туристическо представителство на международни туроператори.

www.crystalgroup.bg

BOR

Bulgarian Online Research предлага дигитализирани решения за събиране и обработка на данни. Нашите услуги трансформират масивите от данни в стратегически и конкуренти предимства за нашите клиенти. Новите технологии, доказаните методологии и индивидуалният подход към всеки клиент, ни превърнаха в желан партньор и работодател.

borsolutions.com

Green way transport

Основен принцип на който подчиняваме работата си е изграждане на трайни взаимоотношения както с клиентите ,така и с доставчиците ни,което постигаме с честно и отговорно отношение към всяка една от страните.

Всяка поръчка ние поемаме като персонален ангажимент и качественото и изпълнение е основен приоритет за нас.

www.greenwaytransport.eu

BebemaX

Фирма Болкан Систем Технолоджис ЕООД е един от водещите вносители на бебешки и детски стоки в страната. В портфолиото на фирмата са производители като Stokke, Норвегия; Hartan, Германия; Easywalker, Холандия и много други.

Високото качество на стоките и услугите, които предлагаме в магазин Bebemax са в синхрон с идеологията на фирмата за иновативни решения в отглеждането на деца, а именно: предлагане на най-подходящия продукт за всеки конкретен случай и желание, предлагане на висококачествени продукти, които са проверени и сертифицирани по европейските стандарти. Контакти: магазин Bebemax, ул. Транспортна 15, Smart Center, Бургас, +359 ( 887) 020 222, +359 ( 886) 060 333

www.bebemax.eu

Бизнес комуникейшънс

Ние, Бизнес Комуникейшънс ООД, сме бързо развиваща се аутсорсинг компания, която поддържа една от големите световни финансови институции. Това с което се гордеем най-много обаче, е нашият невероятен колектив - главен "виновник" за постигнатите успехи.

IDS Bulgaria

IDS Bulgaria е водещ доставчик на услуги в туристическата индустрия, основан с мисията да предлага различни хоризонти. Ние се стараем да предлагаме туристически услуги с най-високо качество, съчетавайки нашата енергия и ентусиазъм, с дългогодишния си опит. Най-голямо удовлетворение ни носи обслужването на голям брой доволни клиенти, които са изпитали насладата и вдъхновението от пътуването.

www.idsbulgaria.bg