Удобства

 
Паркинг

Паркирането е изключително важен момент при избора на офис. За съжаление мнозина от нас се сблъскват с този проблем всеки ден. Смарт център се постара и осигури едно подземно ниво с паркоместа и външен открит паркинг, където офис служителите, гостите и посетителите ще могат да оставят своите превозни средства, по време на престоя си в сградата.

Ресторант

На приземно ниво, на площ от 460кв.м. е разположен ресторанта в Смарт център. Това е мястото, където всички ще могат да се насладят на богатия избор от вкусна и прясно приготвена храна.

Зона за отдих „IQ club”

Подарете си незабравими мигове в нашия IQ клуб. Сърфирайте и говорете с приятели онлайн, докато се наслаждавате на чаша ароматно и прясно приготвено кафе. На Ваше разположение ще бъдат дартс, билярд, джаги, а богатия избор от коктейли и доброто обслужване ще Ви накарат да се почувствате наистина комфортно и да се връщате отново... и отново...

Фитнес

Нашият фитнес център е приятно място за спорт и здраве, разположен на 500 кв. м. Тук ще Ви посрещнат сърдечно и не след дълго ще обикнете това място. На тези, които се нуждаят, ще бъде изготвена подходяща тренировъчна програма или хранителен режим. Фитнесът е добре оборудван, към него има протеинов бар и английски двор, място, където трениращите ще могат да отдъхнат и се насладят на своя протеинов шейк.

Wi-Fi

Няколко са обособените Wi-Fi зони, включително зоната за отдих, конферентната зала, рецепция, ресторанта.

Охрана 24/7

С цел осигуряване на сигурност и спокойствие на гостите, посетителите и работещите в Смарт център ние сме предвидили денонощна патрулираща охрана. Услугите на фирма ABL Security България ЕООД комбинират опитния и трениран работен персонал с развит софтуер и охранителни системи.

Видеонаблюдение

В списъка на една от много услуги предоставяни от Смарт център е непрекъснатото видеонаблюдение. Видеонаблюдението се характеризира с високо качество на изображението на записа и на реалния момент.

Конферентна зала

Разположена на 280 м2, конферентна зала Смарт ще съчетава в себе си едновременно оригинален дизайн, дава спокойствие и вдъхновява за творчество, креативност и пълноценност във всяко едно събитие или обучение.

Научете повече

Рецепция

Представителната функция на главния вход за офисите се подчертава с модерна, напълно оборудвана рецепция и телефонна централа. Тук Вие ще бъдете любезно посрещнат и упътен към желаното от Вас място.