Work Smart, Play Smarter!

Смарт център е модерен бизнес комплекс от смесен тип, съчетаващ първокласни офисни пространства "клас А", атрактивни търговски площи и зони за обществено обслужване.

Архитектурното решение на Смарт център е съобразено с модерната насока на развитие на гр. Бургас в последните години. Визията й е Hi Tech, като същевременно съчетава елегантни фасадни конструкции с новаторско технологично изпълнение.

Перфектна локация на бул. Транспортна
Офиси Open space Иновативни и умни като вашия бизнес
Smart ресторант
Зони за спорт и релакс
Вертикални градини
Уют и комфорт

Площи

Смарт център е първата специализирана офис сграда в гр. Бургас за нуждите на IT, аутсорсинг сектора и всяка фирма, търсеща модерен и удобен офис. Офисната част е развита на 7 053 кв.м. и заема от първи до пети етаж. Помещенията са тип „open space”, което дава възможност за формиране на площи според нуждите на наемателите, от 150 до 2500 кв. м. Сред наемателите на Смарт център са: А1, Booking.com, BOR, Business communications, Green way transport, Crystal group, BebemaX, Speedy, TUIIDS Bulgaria, Schrack Technik, Salzarra, Regiocom.

 

 

Галерия

47bg

47bg

42bg

42bg

40bg

40bg

38bg

38bg

Местоположение

Смарт център се намира в Бургас на ул. Транспортна №15. От тук има лесен и удобен достъп до Летище Бургас, което е което е само на 8 км разстояние. Центърът на града е на разстояние 4км, а пристанище Бургас се намира на 6 км от Смарт център.  В близост до сградата са жилищни райони, новосформираната търговска зона на града, включваща хипермаркет Метро, Мол Бургас Плаза, Техномаркет, Светомаркет, супермаркет ЛидЛ, бизнес център Кондоско, автосалон на Пежо, шоурум на мебели Гала и други.

Наемете вашия умен офис сега!

или се обадете на 0884 30 70 80

Work smart, Play smarter!